Foredrag

FOREDRAG

I forbindelse med ansættelser i både private, offentlige og interesseorganisationer samt en aktiv hverdag med foreningsbestyrelser, er jeg tit blevet brugt som inspirator og sparringspartner.

 

Jeg har samlet mine opsparede erfaringer og huskeregler i to foredrag: 

 

1. Besværlige personer – kom bare an!

 

For at få det bedste samarbejde skal du kunne pejle dig ind på de personer, du står overfor – også selv om det er nummer 100 du taler med i dag – og nogle er vanskelige, krævende eller urimelige! Foredraget giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kan forbedre dine personlige relationer og få indsigt i de fem forskellige vanskelige typer, du kan støde på i din hverdag. Foredraget er specielt relevant for mellemledere. 

2.  Frivillige bestyrelser - det skulle være så godt..... 

 

Frivillige foreninger er en kulturelt fundament i Danmark. Mange gør dagligt en kæmpe frivillig indsats men ofte står resultaterne ikke altid mål med indsatserne. Hvordan sikrer vi, at arbejdet ikke bliver for personafhængigt og hvordan får vi skabt et givende fællesskab i foreningen. Det hele starter i bestyrelsen.

Lær om bestyrelsens faldgruber og få kendskab til de fire tiltag som udgør fundamentet for succes i foreningen. 

 

Da begge foredrag er gennemført med succes med forskelligt antal deltagere (og dermed foreskellig forberedelsesmetode) er prisen varierende fra kr. 2.500,- til kr. 25.000,-. Ved enhver opgave indgår forberedelsesmøder.  

 

Copyright @ All Rights Reserved